Pesanan Wan Zack Haikal Sebelum Malaysia Vs Indonesia | Piala AFF Suzuki 2012

Pesanan Wan Zack Haikal Sebelum Malaysia Vs Indonesia | Piala AFF Suzuki  2012

Pesanan Wan Zack Haikal Sebelum Malaysia Vs Indonesia | Piala AFF Suzuki  2012Pesanan Wan Zack Haikal


daripada Facebook Wan Zack Haikal


Assalamualaikum  hai. Esok akan berlangsung 1 perlawanan yang dinanti-nantikan seluruh rakyat Malaysia & Indonesia. Kita semua tahu betapa perlawanan ini ibarat mati hidup untuk kedua-dua pasukan. Kedua-dua pasukan adalah musuh tradisi di dalam padang. Jangan terbawa-bawa permusuhan di atas padang ke luar padang.

Kami selaku wakil untuk pihak pemain & pengurusan menyeru agar rakyat Malaysia yang berada di stadium agar menghormati lagu nasional kedua-dua negara. Jangan main mercun, laser, dan vuvuzela (air-horn). Kita mahu perlawanan berlangsung dengan aman dan penuh tradisi adat cemerlang penduduk Asia.
Esok insyaAllah ULTRAS MALAYA akan bersatu membentuk satu kumpulan chant KHAS yang paling digeruni lawan. Jadi kami sangat berharap jangan ada yang "spoil" keadaan dengan VUVUZELA dan MERCUN. Jika semua penyokong dapat join sekali berchant dengan ULTRAS, itulah yang terbaik. Lebih teratur dan menggerunkan pihak lawan. Kasi mereka GOYANG. Itulah tugas PENYOKONG sebagai pemain ke-12. Sesungguhnya usaha murni ULTRAS dan penyokong yang lain amat KAMI HARGAI.

Buang tabiat buruk kita dan tunjukkan tabiat murni kita sebagai penyokong bertamadun.ingat Semua Jadilah penyokong yang bertamadun..
Who do you think deserves an XTRA RM 10,000?
Time for a road trip!


0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink