Home » , , , , » Vampire Doll,Patung Bayi Menyeramkan untuk Anak Anda Main

Vampire Doll,Patung Bayi Menyeramkan untuk Anak Anda Main

Vampire Doll,Patung Bayi Menyeramkan untuk Anak Anda MainVampire Doll,Patung Bayi Menyeramkan untuk Anak Anda Main


Bayi tersebut bermata merah, tumbuh taring di antara dua sisi bibirnya dengan sorot mata yang sangat tajam seolah-olah siap menghisap darah sesiapa yang ada didekatnya, itulah sedikit gambaran tentang keadaan bayi-bayi vampir ini. Bayi-bayi ini dijual dengan harga 650 Dollar dan sesiapa boleh memilikinya, Sampeyan ingin tahu? Tidak usah ingin tahu, di era moden ini apa saja yang tidak boleh kita peroleh. Yang terpenting sampeyan tidak usah percaya bahawa Vampir itu benar-benar ada, kerana cerita tentang vampir sang penghisap darah hanya ada di Negeri dongeng saja. Bayi Vampir dengan harga 650 Dollar diatas yang saya maksudkan hanyalah sebuah patung, saya yakin kalau benar-benar bayi Vampir pasti harganya pasti tidak sebesar itu lagipun siapa yang mau beli bayi vampir kalau tidak mahu dihisap darahnya.

Jika kita lihat gambar-gambar dibawah ini bentuknya memang sangat mirip dengan bayi manusia, namun Sampeyan akan mencari kebenarannya jika bersentuhan langsung patung-patung ini. Diperbuat dari getah sintetik, yang dibuat sedemikian rupa sehingga sangat mirip dengan bayi, lihat saja rambut-rambut dari boneka-boneka ini, demikian realistik juga dengan anggota tubuh yang lain dibuat sangat mirip dengan bayi.
p/s: Ni Bukan takat bayi,Orang Besar pun takut nak simpan dalam Rumah

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink