Home » , , » gambar Lady gaga Semasa Kanak-Kanak

gambar Lady gaga Semasa Kanak-Kanak

gambar Lady gaga Semasa Kanak-Kanak | lady gaga childhood pic


gambar Lady gaga Semasa Kanak-Kanak| lady gaga childhood picSebelum dunia mengenali akan Lady Gaga ...Dia telah dikenali sebagai Stefani Germanotta dan pada usia empat tahun sudah pandai bermain piano.

Digelar, "Germa", dia adalah salah satu daripada gadis-gadis yang  popular menghadiri Convent eksklusif Sacred Heart Roman Katolik sekolah di New York City.Digambarkan sebagai pelajar yang rajin, Stefi dipilih untuk menyanyi di dalam koir dan bermain piano.0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink