Selangor Akan Tutup AES Esok

Selangor Akan Tutup AES EsokSelangor Akan Tutup AES EsokEsok jam 2.30 petang, diberitakan  Kerajaan Negeri Selangor akan menutup semua kamera Sistem Penguatkuasaan Automatik (AES) yang didakwa telah dipasang secara haram di negeri itu.
Menurut Exco Kerajaan Tempatan, Kajian dan Penyelidikan Selangor, Ronnie Liu berkata, notis 14 hari yang dikeluarkan Majlis Perbandaran Sepang sebelum ini yang telah tamat tempohnya tidak akan dilanjutkan lagi.
Notis tersebut adalah untuk memberi peluang kepada kontraktor dan Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) mengemukakan permohonan kebenaran merancang kepada pihak berkuasa tempatan terbabit sebelum tindakan selanjutnya diambil.
Menteri Besar Selangor adalah orang yang menimbulkan idea untuk menutup AES sendiri, di mana beliau berlembut hati untuk memberi peluang kepada mereka, sebab itu kerajaan negeri tidak mahu bertindak untuk menanggalkannya walaupun notis itu sudah tamat.

Kredit

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink