Home » , , , » Anak Patung Bayi Boleh Menyusu Nenen Cetus Kontroversi

Anak Patung Bayi Boleh Menyusu Nenen Cetus Kontroversi\


Anak patung bayi yang boleh menysu telah dihasilkan oleh satu syarikat alat permainan di Amerika Syarikat


'Breast Milk Baby'', patung yang dijual kepada anak-anak muda, kanak-kanakperlu memakai bib yang disediakan. Apabila mulut anak patung berada dekat dengan sensor yang mewakili puting seseorang, ia membuat bunyi penyusuan.

permainan ini Berharga $ 89 (£ 56) dan dihasilkan oleh Berjuan toys, anak patung itu telah menimbulkan kritikan ramai termasuk dari  Fox News O'Reilly , yang berkata:

 "Saya hanya mahu kanak-kanak untuk menjadi kanak-kanak ... dan ini jenis barangan, kami tidak perlu ini

KLIK= SINI


Seorang jurucakap Berjuan Toys menjawab: "Kami telah mempunyai banyak sokongan dari banyak organisasi menyusu, banyak ibu-ibu, banyak pendidik.

"Biasanya mereka adalah orang-orang yang mengkritik sama ada mempunyai masalah dengan penyusuan secara umum, atau mereka melihat ia sebagai sesuatu yang seksual."

\


0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink