Home » , , , , » Harga Shila Amzah RM 25,000 Setengah Jam

Harga Shila Amzah RM 25,000 Setengah Jam


Shila Amzah

Harga Shila Amzah RM 25,000 Setengah Jam

RM 25 ribu itulah harga Shila Amzah yang dikenakan untuk nyanyian hanya setengah jam. Memang mahal gila-gila. Banyak juga pihak telah merungut kerana bayaran keterlaluan yang dikenakan oleh pengurusan Shila Amzah setelah anak ND Lala itu memenangi Asian Wave. 


Harga yang kami letak pun mestilah tengok pada kesesuaian majlis. Kami juga kena lihat apa jenis majlis, tujuan dan persembahan itu untuk apa. Bila dah ada persetujuan barulah boleh harga dirunding. Bukan bermakna setiap persembahan mesti bayar RM25,000 sebab kita faham tidak semua majlis ada bajet yang besar. Apapun sesiapa yang mahukan Shila Amzah membuat persembahan perlu deal untuk capai kata putus dan bukan dengar kata orang.

Walauapapun, harga itu boleh dikatakan berpatutan bagi syarikat yang untung juta-juta dan mampu membayar jumlah yang dikenakan untuk mendapatkan khidmat Shila Amzah.

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink