Farid kamil Dan Diana Danielle Akan Berbulan Madu Di Istanbul,TurkiFarid Kamil Dan Diana Danielle yang selamat bergelar suami isteri semalam di Flamingo Hotel,Ampang Kuala Lumpur.Mereka telah memilih Istanbul, Turki sebagai destinasi bulan madu mereka dan akan berangkat pada bulan depan, Disember. Tarikh tepat, tidak pula diketahui.
Untuk info, sebelum memilih untuk berbulan madu di Turki, mereka pada mulanya merancang untuk mengerjakan umrah tetapi terpaksa ditunda gara-gara kesukaran mendapatkan visa ke Tanah Suci pada bulan Disember.

KLIK=SINI

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink