Home » , , , , , , » Samsung Galaxy S3 SmartPhone Paling Laris Didunia

Samsung Galaxy S3 SmartPhone Paling Laris DiduniaSamsung Galaxy S3 Best Selling
Galaxy S3 takes No. 1 position in smartphone market

Galaxy S3 dari Samsung Electronics menjadi model telefon pintar paling laris di dunia, mengenepikan iPhone dari Apple Inc, yang telah mendominasi carta selama lebih daripada dua tahun.

Laporan ini dilakukan oleh firma kajian Strategy Analytics. Mereka menganggarkan Samsung menjual 18 juta unit Galaxy S3 pada suku ketiga, meningkat daripada 5.4 juta pada suku kedua, peningkatan sebanyak 230 peratus. Sementara itu, Apple, menjual 16.2 juta iPhone 4S pada suku ketiga, turun daripada 19.4 juta pada suku kedua, penurunan sebanyak 16 peratus.

Jualan kukuh Galaxy S3 yang datang dengan skrin sentuh 4.8 inci yang besar - membantu Samsung mencatat rekod $ 73 bilion keuntungan operasi dalam suku Julai-September.

"Samsung Galaxy S3 telah terbukti popular dengan pengguna dan pengusaha di seluruh Amerika Utara, Eropah dan Asia," kata penganalisis Neil Mawston, menambah iPhone 5 baru mungkin akan meletakkan Apple di atas dalam suku semasa.

KLIK=Here

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink