Bahaya!! Ayat Al Quran Diubah Dalam Application Apple Dan Android


Bahaya!! Ayat Al Quran Diubah Dalam Application Apple Dan Android


Bahaya!! Ayat Al Quran Diubah Dalam Aplikasi Apple Dan Android


Satu versi baru Al Quran telah dikeluarkan Apple App Store oleh komuniti kafir ahmadiyyah dan qadiani, nama aplikasi ini adalah “The Holy Quran Arabic text and English translation”. diterjemahkan oleh Maulvi Sher Ali dan Ahmadiyyah Muslim Community telah jelas disebut dalam maklumat app dalam iPhone App Store itu.


umat islam yang bermazhab ahlul sunnah wal jemaah dan mazhab apa saja perlu peka untuk
tidak membeli atau memuat turun aplikasi ini kerana isi al quran melalui sofware ini adalah
sangat meragukan lagi cuba untuk mengubah fakta isi al quran.

produk ini perlu diboikot kerana ini adalah salah dan mengelirukan serta bercanggah dengan
ayat al-quran yang asal. tim era pasca memohon untuk anda kongsikan kepada semua supaya mereka tahu walaupun mereka tidak menggunakan android atau iPhone tetapi mereka boleh memberitahu orang lain insyaallah.


Kredit Sumber
Sahut Cabaran Menguasai Fear Factor Anda!
Astro mempersembahkan Fear Factor Selebriti Malaysia - bintang-bintang kesukaan anda spt Jehan Miskin & ramai lagi akan mencabar daya tahan mereka di depan kaca TV!

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink