Burger Bakar Percuma Jika Malaysia Layak ke Final Piala AFF Suzuki 2012

Burger Bakar Percuma Jika Malaysia Layak ke Final Piala AFF Suzuki 2012


Burger Bakar Percuma Jika Malaysia Layak ke Final Piala AFF Suzuki 2012
Satu pengumuman telah dibuat oleh pihak Rawang Burger Bakar kat Twitter tadi.

Wakil Rawang Burger Bakar, Mohd Fadzil Halimi melalui Tweet handle @_emint_ bagitau semua penyokong Harimau Malaya boleh dapatkan burger bakar percuma andai Malaysia layak ke Final Piala AFF Suzuki 2012 di semua cawangan Rawang Burger Bakar di seluruh negara!!


Sepertimana yang kita boleh tengok kat gambar, pihak Rawang Burger Bakar akan mula bagi burger bakar percuma pada 13 Disember 2012 bermula jam 8 malam hingga 10 malam.

 Satu dorongan atau janji yang positif dari rakyat .Malaysia yang sayangkan bolasepak negara. Janji yang macam ni la sesuai. Jangan ada yang buat janji yang bukan-bukan. Nak potong kemaluan la… nak bogel depan pusat beli-belah lamengarut je.. 

SUmber

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink