Home » , , , , , » Cara Baru Transformasi Pembela Agama Menghormati Azan Maghrib

Cara Baru Transformasi Pembela Agama Menghormati Azan Maghrib

Cara Baru Transformasi Pembela Agama Menghormati Azan MaghribCara Umno Menghormati Azan


Beginilah keadaan yang berlaku dalam perhimpunan Agung umno,selalunya pihak RTM tidak pernah putus menayangkan laungan azan ketika waktu maghrib,tapi lain yang berlaku semalam,sewaktu perhimpunan umno.

Anda boleh nilai sendiri,Adakah ini yang dikatankan pembela Agama,Kebiasaanya Orang Berhenti Sebelum Masuk Waktu Tetapi Ini???

Orang yang dilandasan benar walau difitnah sekalipun dia tetap dipandang dan kelihatan benar,
Namun jika orang yang dilandasan tidak benar,walau apa jua lakonan dan usaha sekalipun,Dia tetap dilihat tidak benar dimata manusia.

Malas nak Cerita panjang,Hanya boleh diperkatakan disini wallahua'lam bissawab..Islam nya kita hanya Allah "mengetahui" bukan manusia.

Renungkanlah

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink