Home » , , , , , , » Gambar Proton Espire/ Persona R Keluaran Proton Tahun 2013

Gambar Proton Espire/ Persona R Keluaran Proton Tahun 2013

Gambar Proton Espire/ Persona R Keluaran Proton Tahun 2013
Gambar Proton Espire/ Persona R Keluaran Proton Tahun 2013Proton Espire atau juga dikenali sebagai Persona R telah mula kelihatan di jalan raya melakukan proses percubaan atas jalan. Proton Espire menggunakan rekabentuk yang sama seperti kereta konsep yang pernah dipertontonkan sebelum ini iaitu Proton Tuah.

Bilalah agaknya Proton akan mempersembahkan model terbaharu ini. Kalau mengikut sumber. Ia akan diperkenalkan pada awal 2013 sebelum April.
Memang Menarik dan boleh membari NAFAS baru kepada peminat setia Proton.

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink