Home » , , , , , » Gempar!! Mizz Nina Kena Rompak Di Persimpangan

Gempar!! Mizz Nina Kena Rompak Di Persimpangan

Mizz Nina Kena Rompak | Mizz nina Dirompak | Mizz Nina Disamun
Mizz Nina Kena Rompak | Mizz nina Dirompak | Miz Nina Disamun


Menerusi akaun Instagram beliau, Mizz Nina telah memberitahu beliau telah dirompak ketika berada di satu persimpangan lampu isyarat.

Dipercayai beliau telah kehilangan beg tangan yang diletak disebelah tempat duduk pemandu. Selain itu beliau turut berpesan kepada semua pemandu terutamanya wanita agar meletakkan bag tangan di tempat yang selamat.
0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink