Janin Kembar Bergaduh Dalam Kandungan Ibunya (video)

Janin Kembar Saling Bergaduh Dalam Kandungan Ibunya (video)

Janin Kembar Saling Bergaduh Dalam Kandungan Ibunya (video)


Bila kita melihat bayi kembar dan pasangan kembar selalunya mereka tidak boleh berpisah antara satu saa lain dan jarang sekali untuk bergaduh. Tapi siapa sangka dua janin kembar ini mempunyai perselsihan antara satu sama lain. Namun pelik bagi janin didalam video ini,Mereka telah bergaduh sejak didalam kandungan ibu mereka lagi.Seolah-olah bergaduh kerana tidak mahu berkongsi tempat..

Gambar ini diambil melalui teknik Magnetic resonance imaging (MRI) atau Pencitraan resonansi magnetik. Teknik ini digunakan untuk menghasilkan gambar organ dalam mahluk hidup. Hasilnya, bentuk dan gerak-geri kedua janin ini amat jelas jelas. 


Entahlah apa yang terjadi apabila mereka dilahirkan dan dewasa nanti


Janin Kembar  bergaduh dalam perut ibu mereka


0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink