Singapore dan Thailand Layak Ke Final Piala AFF 2012


Singapore dan Thailand Layak Ke Final Piala AFF 2012
Singapore dan Thailand Layak Ke Final Piala AFF 2012


tahniah buat kedua-dua pasukan Thailand dan Singapore,tak lupa juga tahniah diucapkan kepada skuad harimau malaya walaupun hanya sampai ke peringkat separuh akhir namun semangat anggota pasukan patut diberi pujian dengan segala usaha mereka untuk menjulang negara kita Malaysia dengan kekalahan 2-0 kepada Thailand.

Perlawanan pertama Final Piala AFF Suzuki 2012 akan berlangsung 19 disember 2012 di singapore dan perlawanan kedua final piala AFF Suzuki 2012 akan diadakan di bangkok pada 22 desember 2012.

Pasukan manakah yang bakal menjadi juara Piala AFF Suzuki 2012..sama-sama kita nantikan

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink