Home » , , , , , , » Awas Air Zamzam Palsu Dipasaran

Awas Air Zamzam Palsu Dipasaran


Awas Air Zamzam Palsu Dipasaran

Kementerian Kesihatan Jeddah menemui 3,000 botol air Zamzam palsu yang sedia untuk dijual sempena Ramadan di daerah Al-Aziziah, Mekah.
Pasukan kesihatan menemui botol air berkenaan tanpa sengaja ketika mengunjungi sebuah gedung sewaktu menjayakan kerja-kerja lapangan bagi menangani masalah denggi kepada masyarakat.
Mereka kemudiannya melaporkan perkara ini kepada pihak perkuasa. Hal ini disahkan jurucakap Hal Ehwal Kesihatan Mekah, Fawaz Al-Sheikh.
Semoga tidak ada antara air Zamzam berkenaan diekspot ke luar termasuk ke negara kita.
Adalah menyedihkan apabila manusia tergamak menggunakan ugama demi kepentingan sendiri.
Apatah lagi, kejadian ini didalangi mereka yang tinggal di tanah suci Mekah!- MNH

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Sama seperti di Malaysia.

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink