Home » , , , , , , » Penyokong Kelantan The Red Warriors Ganas? Ini Buktinya

Penyokong Kelantan The Red Warriors Ganas? Ini Buktinya

Penyokong The Red Warriors Kelantan Ganas? Ini BuktinyaPenyokong The Red Warriors Kelantan Ganas? Ini Buktinya

Sinar Harian melaporkan sekumpulan penyokong Kelantan bertindak ganαs dengan menceroboh pintu masuk stadium yang dikhaskan untuk penyokong pasukan Kelantan. Kes ‘antu’ dah masuk kepala.

Ia berlaku kira-kira jam 3 petang, seorang remaja lelaki cedera di kepala apabila pintu masuk tiba-tiba terjatuh dan mengenai kepalanya dan dikejarkan ke hospital berhampiran.

Pegawai Polis PGA, Asri Musa, berkata kejadian tersebut berlaku begitu pantas kerana penyokong tidak sabar mahu memasuki stadium.

“Mereka bagaikan dirasuk. Mereka dengan cepat masuk ke kawasan pintu tersebut,” katanya kepada wartawan Sinar Harian Online.

Polis berjaya meleraikan situasi itu kira-kira 20 minit kemudian.

Bernama juga melaporkan segelintir penyokong bertindak liar dengan membaling beberapa objek larangan termasuk bekas berisi air dan sisa makanan.

Kerajaan Terengganu lagi ganαs, bukan setakat pintu, stadium pun runtuh.

Kredit

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink