Neelofa Nafi Tuntut Hutang Rm5000 Pada Shahz Jaszle

Neelofa Nafi Tuntut Hutang Rm5000 Pada Shahz JaszleNeelofa Nafi Tuntut Hutang Rm5000 Pada Shahz Jaszle


tiba tiba nama Neelofa berkait dengan Shahz Jaszle pula di’tengah kemelut isu tangkapan khalwat pelakon lelaki itu. Neelofa khabarnya telah menuntut hutang RM5,000 dari aktor itu baru baru ini.

Menerusi laporan Kosmo! hari ini, Neelofa menafikan yang beliau ada menghantar SMS kepada Shahz Jaszle seperti di’dakwa selain hairan isu berhutang dua tahun dahulu di’bangkitkan Shahz Jaszle sendiri.

“Saya ingin menegaskan bahawa tiada sebarang SMS yang dihantar kepada Shahrizal untuk menuntut hutang daripadanya, malah kami sudah lama tidak berhubung atau berjumpa antara satu sama lain”

“Lagipun, saya sudah lama melupakan tentang hutang itu dan saya telah menghalalkan berapa sahaja jumlah yang dia berhutang dengan saya”

Bagus ada kawan serupa Neelofa, hutang RM5,000 mampu di’lupakan begitu sahaja. Boleh kami pinjam jumlah yang sama? - Roti Kaya

1 ulasan:

syuk shusuke berkata...

cuba guna 5 ribu tu untuk beli tudung. tapi neelofa tetap taknak.

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink