Dato AC Mizal Beli Pesawat Kapal Terbang ?

Dato AC Mizal Beli Pesawat Kapal Terbang 

Dato AC Mizal Beli Pesawat Kapal Terbang 


Dikhabarkan bahawa pengacara, pelakon dan penyanyi popular, Dato' AC Mizal khabarnya bakal memiliki pesawat komersialnya sendiri tidak lama lagi.

Walau bagaimanapun tiada yang mustahil dalam hidup ini. Kerana daripada pemerhatian terhadap Dato' AC Mizal, dia sememangnya seorang individu yang berwawasan tinggi dan berpandangan ke depan.

Bayangkan daripada hanya dikenali sebagai salah seorang anggota kumpulan rap terkenal sekitar 90-an, kini pelbagai pencapaian demi pencapaian telah dikecapi oleh Dato' AC Mizal seperti tauke gelang dan juga pengerusi sebuah syarikat laman sosial.

kita harus memberi pujian  dengan semangat yang ada pada personaliti TV bumiputra itu, jadi tak hairanlah impian untuk Dato' AC Mizal untuk memiliki sebuah pesawat komersial.

Tetapi persoalan yang ingin ketengahkan sekarang, mengapa pesawat komersial? Mungkin kalau Dato AC Mizal untuk memiliki pesawat peribadinya sendiri itu tidak mustahil. Tapi pesawat komersial? Ermm....

Mungkin juga Dato' AC Mizal ada alasannya sendiri mengapa pesawat komersial menjadi pilihan. Jadi selepas ini semakin ramai peminat yang akan menaiki penerbangan komersial milik Dato' AC Mizal ke destinasi pilihan.

Tak sabar ingin mengetahui destinasi yang akan dijelajahi serta perkhidmatan yang ditawarkan pesawat komersial Dato' AC Mizal.


0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink