Shah Jaszle Putus Tunang,Serang Farah Di Bank

Shah Jaszle Putus Tunang,Serang Farah Di BankShah Jaszle Putus Tunang,Serang Farah Di Bank


Berikutan dari penjelasan terperinci wanita dikenali Farah yang ditangkap khalwat bersama Shah Jaszle empat minggu lepas menerusi Harian Metro semalam, tunangnya Redzwani Puteri dikhabarkan telah memutuskan pertunangan mereka dengan serta-merta.


Pekembangan terkini, mungkin kerana sakit hati dan bengang dengan keputusan Redzwani Puteri yang mahu memutuskan pertunangan, Shah Jaszle dikatakan telah datang ke sebuah bank di Bangsar mencari pasangan khalwatnya, Farah yang menjadi ‘punca’.
Dalam sebuah blog hiburan menyebut, aktor itu memang benar benar melepaskan amarahnya petang semalam dan menimbulkan kekecohan sehingga menjadi perhatian ramai.
Bagaimanapun tidak diketahui butir lanjut tentang pertengkaran antara mereka tetapi khabarnya pihak pengurusan bank tersebut telah meminta Farah meletak jawatan dalam masa 24 jam kerana insiden ini.

sumber : Rotikaya.com

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink