Home » , , , , , , » Kim Jong Kook Disambut Peminat Sempena Malaysia Showcase 2013 (Gambar & Video)

Kim Jong Kook Disambut Peminat Sempena Malaysia Showcase 2013 (Gambar & Video)


 Kim Jong Kook Disambut Peminat Sempena Malaysia Showcase 2013 (Gambar & Video)Kim Jong Kook Disambut Peminat Sempena Malaysia Showcase 2013 (Gambar & Video)

Penyanyi dan personaliti TV terkenal korea Kim Jong Kook di bawa khas oleh New Pro Star, PMO Entertainment dan Running Into The Sun untuk menyertai Malaysia Showcase 2013 bertempat di Pusat Konvensyen HGH, Sentul, Kuala Lumpur. Semestinya ramai peminat K-POP di Malaysia menantikan kedatangan beliau.

Gambar Kim Jong Kook Di Studio One FM Malaysia

Kim Jong Kook berada di studio One FM sempena lawatannya ke Malaysia untuk sesi temuramah.
Kim Jong Kook Interview Session on ONE FM Malaysia 


!

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink