Leuniey Natasha Sahkan Hamil 6 Minggu (Tahniah)

Leuniey Natasha Sahkan Hamil 6 Minggu (Tahniah)

Leuniey Natasha Sahkan Hamil 6 Minggu (Tahniah)


Leuniey telah memaklumkan beita gembira kepada suaminya yang ketika ini berada di Australia.

Dia berasa cukup teruja dan gembira yang memberitahu suaminya turut mengalami 'morning sickness' sepertinya.

Sebelum ini, Leuniey ada menyatakan hasrat untuk menimang cahaya mata secepat mungkin bagi menghilangkan kesunyian gara-gara ditinggalkan suaminya kerana komitmen terhadap bola sepak.
Jutaan tahniah diucapkan buat pasangan ini atas berita gembira ini.
“Alhamdulillah, saya telah disahkan hamil enam minggu. Ketika memaklumkan berita gembira ini kepada suami, Apex ketika itu berada di Australia. Dia berasa cukup teruja dan gembira malah turut mengalami ‘morning sickness’ seperti saya.” Jelas Leuniey.

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink