Home » , , , , , » Nasyid Mujahideen Syria Ketika Bertempur Yang Sangat Syahdu - Shobron Ya Nafsi (Video)

Nasyid Mujahideen Syria Ketika Bertempur Yang Sangat Syahdu - Shobron Ya Nafsi (Video)Nasyid Mujahideen Syria Ketika Bertempur Yang Sangat Syahdu - Shobron  Ya Nafsi (Video)

Nasyid jihad yang sangat indah ini bertajuk “Shobron yaa Nafsi” (Sabarlah nafsu ku) yang di ubah dalam versi Jihad Syam. Nasyid ini dilantunkan ketika sedang berdepan melawan rejim Bashar Assad untuk memberi semangat sahabat-sahabatnya yang sedang berjuang.
Di satu minit (1:00) masa berlalu dari video ni, tiba-tiba….

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink