Home » , , , , , , , , » Wanita Pasangan Khalwat Shahz Jaszle Tampil Buat Pengakuan (Video)

Wanita Pasangan Khalwat Shahz Jaszle Tampil Buat Pengakuan (Video)

Wanita Pasangan Khalwat Shahz Jaszle Tampil Buat Pengakuan (Video)Wanita Pasangan Khalwat Shahz Jaszle Tampil Buat Pengakuan (Video)Tentunya korang masih ingat dengan kes Shah Jaszle ditangkap khalwat bersama seorang perempuan di sebuah Apartment Taman Sri Subang, Selangor pada bulan lepas. Shah Jaszle mendakwa dirinya telah diperangkap oleh rakan sendiri kerana menurut beliau terdapat lima orang dalam bilik apartment itu.

Semalam, menerusi Melodi yang disiarkan di TV3, wanita yang ditangkap khalwat bersama pelakon Shah Jaszle telah tampil dengan beberapa pengakuan kepada wartawan Melodi, Zuan Azmi bagi menyangkal dakwaan pelakon tersebut yang dirinya diperangkap.

“Semua orang dah tahu pasal kes seorang pelakon lelaki yang ditangkap khalwat. Dan wanita yang ditangkap khalwat dengan dia ialah saya.”

Wanita itu memberitahu bahawa perbuatan mereka sudah diintip selama dua minggu dan JAIS tidak melakukan serbuan secara membuta tuli.

“Ini bukanlah satu perangkap. Tak ada siapa pun yang nak perangkap dia. JAIS tidak akan tangkap (khalwat) satu jam selepas dapat maklumat. Mereka mengambil masa lebih kurang dua minggu untuk melakukan intipan, baru buat serbuan. Kami telah diintip. Dia cakap jangan beritahu apa-apa tentang kami, hanya cerita yang ada lima orang di rumah dan saya sedang bersihkan baju konti manakala dia tertidur dalam bilik. Kalau tidur takkan dalam keadaan macam itu? Takkan JAIS akan umumkan ia sebagai kes khalwat?”

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink