Puntung Rokok Punca Stesen Minyak Meletup Di Cheras

Puntung Rokok Punca Pam Stesen Minyak Meletup Di Cheras

Puntung Rokok Punca Pam Stesen Minyak Meletup Di Cheras

Punca sebenar pam stesen minyak meletup di Cheras. Pihak bomba tidak menolak kemungkinan letupan berpunca daripada puntung rokok atau kecuaian pemandu. Pada malam semalam, telah berlaku letupan pada satu pam minyak di Jalan Cheras. Bagaimanapun tiada kemalangan jiwa berlaku pada malam tersebut.

Dua mangsa nyaris maut adalah pemandu Citreon dan Perodua Myvi yang sedang mengisi minyak secara sebelah menyebelah di satu pam di situ sebelum meletup kira-kira jam 10.30 malam.Bagaimanapun, mereka terselamat daripada disambar api apabila dihalang kenderaan masing-masing tetapi kedua-dua kenderaan rosak teruk.

Sumber: ,

1 ulasan:

syuk shusuke berkata...

bahaya seh. ni mesti stress tengok bola semalam ni

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink