Home » , , , , , , , , » Nora Danish Impikan Perkahwinan Kedua Bertemakan Twilight

Nora Danish Impikan Perkahwinan Kedua Bertemakan Twilight

Nora Danish Impikan Perkahwinan Kedua Bertemakan TwilightNora Danish Impikan Perkahwinan Kedua Bertemakan Twilight

Kami pasti jika Nora Danish berkahwin sekali lagi, ianya akan senang senang di’angkat sebagai Wedding of the Year — lebih lebih lagi jika tema perkahwinan idaman beliau menjadi kenyataan.
Menjadi penghias muka hadapan majalah EH! edisi Jun 2013, Nora Danish tampil dalam video di’sebalik tabir sesi fotografi dan menjawab beberapa soalan berkaitan impian beliau untuk perkahwinan kelak.
Menceritakan pengalaman beliau menjalani kehidupan dalam perkahwinan pertama yang mematangkan dirinya, Nora Danish sebelum ini menganggap perkahwinan adalah sesuatu yang mudah tetapi beliau silap.
Bagaimanapun Nora Danish tidak menolak kemungkinan untuk berkahwin untuk kali kedua dan mengimpikan majlis perkahwinan kedua beliau nanti berkonsepkan perkahwinan Edward & Bella dalam filem Twilight.


0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink