MISI AFDLIN SHAUKI,BRONT PALARAE,ZAIN SAIDIN KE GAZA (GAMBAR)

MISI AFDLIN SHAUKI,BRONT PALARAE,ZAIN SAIDIN KE GAZA (GAMBAR)AFDLIN SHAUKI,BRONT PALARAE,ZAIN SAIDIN KE GAZA | Gambar Artis Malaysia Di Gaza
Alhamdulillah akhirnya rombongan delegasi yang terdiri daripada Afdlin Shauki, Bront Palarae, Zain SaidinHeliza Helmi, Amin dan Ustaz Mohsen telah selamat sampai di Gaza.
Semua anggota delegasi kemudian’nya tiba di Gaza City sekitar jam 7.30 malam dan kemudian berbincang dengan NGO tempatan untuk pergerakan aktiviti & misi mereka.
“Ampunkanlah. Halalkan termakan & terminum. Saya juga telah memaafkan semua orang yg pernah menyalahi saya,” tulis Afdlin Shauki sebagai amanat perjalanan beliau.
Semoga sepanjang perjalanan mereka di sana selamat hendaknya. Dan semoga mereka selamat pulang ke tanah air kelak.

GAMBAR AFDLIN SHAUKI DI GAZA

GAMBAR AFDLIN SHAUKI, BRONT PALARAE DAN ZAIN SAIDIN DI GAZA

GAMBAR BRONT PALARAE DAN ZAIN SAIDIN DI GAZA


Rujukan:
BlogFyna

Sudahkah anda menunaikan tanggungjawab berzakat anda?
Tahukah anda, pembayaran Zakat kini amat menyenangkan? Seronok kalau kita membantu mereka yang memerlukan dengan begitu mudah!

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink