Ada Awek Kutuk Ustaz Azhar Idrus Kahwin 3? Tengok Laa

Ada Awek Kutuk Ustaz Azhar Idrus Kahwin 3

                             Awek Kutuk Ustaz Azhar Idrus


Ada Awek Kutuk Ustaz Azhar Idrus Kahwin 3Entah kenapa si minah ini, Elly Nina Ahmad dengkikan Ustaz Azhar setelah tersebar gambar Ustaz Azhar berkahwin lagi.

Sedap kenyataannya apabila menggunakan ayat 44,45, dan 46 surah Al-Maidah. Namun begitu belum apa-apa dia begitu seronok menghukum dan bantai orang lain. Kenapa dia boleh menulis ustaz ini mengambil sebahagian ayat surah Al-Maidah. Lagi berserabut si Elly ini, Ustaz Azhar dah menghalalkan cara, ambil sebahagian ayat dan tak berani mentafsir sepenuhnya

 Bila pula Ustaz Azhar menyerabutkan fikirannya dengan kenyataan itu semua.
Kalau dah tak bersetuju poligami yang dihalalkan agama, janganlah mempermainkan hukum dan memfitnah orang lain, lagi berserabut jadinya. 

Jangan kita nampak tak cerdik kerana tak bersetuju dengan sesuatu. Apa nak dikisahkan, isterinya mengizinkan dan si isteri baru Ustaz Azhar sanggup bermadu.

Kenyataannya disambut “gila seks ke orang tua ni“, punah jadinya. Kita tak naklah bantai minah ni lebih-lebih kerana gambarnya bertudung, Alhamdulillah, cuma kena cerdiklah… atau dia nak isi satu lagi kuota Ustaz Azhar Idrus. Janganlah malu-malu, hantar permohonan!!
Sampaikan salam kepada Elly Nina Ahmad.0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink