Home » , , , , , » Download Google Chrome 27 Hadir dengan pelayaran yang laju dan pantas dengan HTML5

Download Google Chrome 27 Hadir dengan pelayaran yang laju dan pantas dengan HTML5

Download Google Chrome 27 Hadir dengan pelayaran yang laju dan pantas dengan HTML5
Download Google Chrome 27 Hadir dengan pelayaran yang laju dan pantas dengan HTML5Selain daripada Chrome 26 yang telah dilancarkan ke saluran stabil, kini Google juga turut sama telah melancarkan Chrome 27 Beta pada saluran pembangun, dimana bersama-sama dengannya, pelayar web ini membawakan beberapa perubahan dan penambah-baikkan pada ia.
Perkara utama yang difokuskan adalah pada kepantasan pelayaran. Chrome 27 Beta dikatakan membolehkan kandungan sesuatu web dipaparkan pada skrin 5% lebih pantas berbanding kebiasaan, sekaligus membolehkan pengguna mengakses kandungan web lebih laju berbanding sebelumnya.
Selain itu, beberapa sokongan baru pada HTML5 turut disertakan, termasuk kebolehan untuk memaparkan masa dan tarikh secara elegan pada web.
Boleh dikatakan ia masih tidak menggunakan enjin “Blink” pada Chrome 27 Beta ini. Bagi sesiapa yang ingin mencubanya, boleh memuat-turun ia hari ini, dan menggunakannya terlebih dahulu sebelum ia dilancarkan dalam masa lebih kurang 6 minggu lagi.
Muat-Turun=  Chrome 27

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink