Home » , , , , , , , , , , » Awek melayu Gedik bergambar Mesra dengan David Beckham

Awek melayu Gedik bergambar Mesra dengan David Beckham

Awek melayu Gedik bergambar Mesra dengan David Beckham

Awek melayu Gedik bergambar Mesra dengan David Beckham


Awek melayu Gedik bergambar Mesra dengan David Beckham

Gambar ni sebenarnya diterbitkan oleh telegraph online news *antara online news yang terkenal di UK dengan pelbagai cerita semasa* tiba-tiba gambar awek melayu sedang buat aksi gedik, terpampang dalam online news tu!

cuba lihat pada gambar gadis bertudung,Memang macam Asian Girl kan?

orang melayu kan,Tak pun singapore dan Indonesia,Thailand

Tajuk Gambar ni semasa dikongsikan oleh telegraph online news ialah
"A woman poses with a wax figure David Beckham at Madame Tussauds Wax Museum in Bangkok"

Awek melayu Gedik bergambar Mesra dengan David Beckham


Sebenarnya dia bergambar dengan patung lilin David Becham di Salh satu muzium di Bangkok Thailand,

Yang tak puas hatinya sampai masuk dalam telegraph news tu,,,


Awek melayu Gedik bergambar Mesra dengan David Beckham


Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink