Home » , , , , , , , , , , » Bukti Tentera Iran Membantu Rejim Assad Dalam Memerangi Sunni Di Syria (Video)

Bukti Tentera Iran Membantu Rejim Assad Dalam Memerangi Sunni Di Syria (Video)

Bukti Tentera Iran Membantu Rejim Assad Dalam Memerangi Sunni Di Syria (Video)Bukti Tentera Iran Membantu Rejim Assad Dalam Memerangi Sunni Di Syria (Video)Klip ini disiarkan oleh media Iran. Klip ini menyiarkan askar-askar Iran sedang bersiap sedia untuk bertempur di medan perang di Syria.

Setibanya di Syria, mereka akan diberi sepersalinan pakaian seperti Tentera Assad dan kad pengenalan Syria. Tetapi mereka tetap membawa ID Iran sewaktu bertempur dan kami telah pun menyiarkan beberapa bukti Iran benar-benar menyumbangkan askarnya membunuh saudara seaqidah kita disana. Setiap kali FSA berjaya menumbangkan anjing Iran, mereka akan temui ID Iran bersama mereka. Jadi jelaslah, Iran membantu regim Assad.

Ya Allah, kami pohon padamu, kucar kacirkanlah teknik perang mereka.
Ya Allah, berilah rasa gerun dan gentar pada mereka sewaktu melihat kemaraan Singa singa sunni.


0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink