Home » , , , , , , , » Kerana hilang kerja , Afiq Muiz Baru Nak mohon maaf kepada Ibu

Kerana hilang kerja , Afiq Muiz Baru Nak mohon maaf kepada Ibu

Kerana hilang kerja , Afiq Muiz Baru Nak mohon maaf kepada Ibu 
Kerana hilang kerja , Afiq Muiz Baru Nak mohon maaf kepada Ibu 


dipulaukan oleh pihak stesen TV, dan tawaran dan bayaran berlakon mula disekat, Afiq Muiz kini tidak lagi mempunyai pekerjaan tetap untuk menyara dirinya dan keluarga.
“Saya sekarang sudah tiada ada apa-apa lagi. Saya tidak lagi mendapat tawaran berlakon. Bayaran saya disekat. Saya dah tak mampu nak bayar sewa rumah. Walaupun tidak ada kenyataan rasmi, tapi saya dengar yang saya dah kena banned dengan pihak stesen TV."
Menurut Afiq, kini sudah tiada apa-apa melainkan duit simpanan yang tinggal untuk meneruskan kehidupan dan beliau berharap agar ibunya itu menarik semula kenyataan yang mengatakan dirinya anak derhaka.
“Saya mahu mak tarik semula kenyataan yang dibuatnya dan saya akan memohon maaf padanya."
Dalam sidang baru-baru ini, Afiq turut menunjukkan bukti dia membayar bil bagi keperluan ibu dan adik-adiknya.
“Tiap bulan saya mesti bagi emak duit dan saya juga membeli perabot di rumah."

Kredit 

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink