Home » , , , , , , , , » TAN SRI KHALID SEBAGAI KETUA POLIS NEGARA KPN BARU

TAN SRI KHALID SEBAGAI KETUA POLIS NEGARA KPN BARU

TAN SRI KHALID SEBAGAI KETUA POLIS NEGARA KPN BARU


TAN SRI KHALID SEBAGAI KETUA POLIS NEGARA KPN BARUTAN SRI KHALID SEBAGAI KPN BARU: Tan Sri Khalid Abu Bakar hari ini dilantik sebagai Ketua Polis Negara (KPN) yang baru melalui satu kenyataan yang dikeluarkan oleh Pejabat Perdana Menteri hari ini.
Khalid menggantikan Tan Sri Ismail Omar yang akan bersara wajib pada 17 Mei ini.
Sementara Timbalan KPN yang baru pula ialah Datuk Seri Mohd Bakri Mohd Zinin yang menggantikan tempat Khalid sebelum ini.

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink