Home » , , , , , , » Shah Jaszle Diikat Jamin Tunang Sendiri

Shah Jaszle Diikat Jamin Tunang Sendiri

Shah Jaszle Diikat Jamin Tunang Sendiri

Shah Jaszle


Shah Jaszle Diikat Jamin Tunang SendiriSetelah timbulnya pelbagai tanda tanya akan siapa artis lelaki yang telah di tangkap khalwat pada Khamis lalu, Jabatan Agama Islam Selangor atau JAIS telah mengeluarkan penyataan bahawa artis yang ditahan adalah Shah Jaszle.
shahjazle di tahan

Shah Jazle telah bertunang pada Disember lalu dengan seorang gadis bernama Redzwani Puteri yang telah mengikat jamin beliau di atas kes tersebut. Shahrizal ditahan pada pukul 3.30 pagi selepas pasukan penguatkuasa mendapat maklumat daripada orang awam jika disabitkan bersalah dia boleh didenda tidak melebihi RM3,000 atau dipenjarakan tidak melebihi dua tahun atau kedua-duanya sekali.
Pasti sudah ramai yang dapat meneka siapa artis tersebut sebelum ini dan apa yang boleh dikatakan, seharusnya apa sahaja yang ingin di lakukan kita harus lah berfikir baik dan buruknya,apatah lagi kita dah cukup dewasa untuk menilai sesuatu bak kata pepatah berani buat berani tanggung.
PUNYA LA BAGUS TUNANG DIA SANGGUP DATANG IKAT JAMIN SENDIRI. KAMI RASA TUNANG DIA TAHU SHAH JASZLE TAK BERSALAH KOT?


0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink