Home » , , , , , , , , » Pelakon Fast And Furious 6 Terkejut Harga Kereta Mahal DI Singapore | Van Diesel (Video)

Pelakon Fast And Furious 6 Terkejut Harga Kereta Mahal DI Singapore | Van Diesel (Video)

Pelakon Fast And Furious 6 Terkejut Harga Kereta Mahal DI Singapore | Van Diesel (Video)Pelakon Fast And Furious 6 Terkejut Harga Kereta Mahal DI Singapore | Van Diesel (Video)Sekarang, jualan tiket filem francais Fast  And Furious 6 atau dikenali sebagai Fast 6 sedang laku macam goreng pisang panas!
Namun apa yang ingin dikongsikan penulis ialah mengenai betapa terkejutnya reaksi yang ditunjukkan oleh para pelakonnya iaitu Vin Diesel, Michelle Rodriquez, Gina Carano dan Luke Evans terhadap harga pasaran kereta yang terdapat di Singapura.
Wartawan yang menemuramah mereka meminta keempat-empat pelakon terkenal Hollywood itu untuk meneka harga kereta yang dinyatakan dan ternyata semua tekaan mereka itu tersasar jauh daripada harga sebenarnya.
Sebagai contoh, Diesel begitu terperanjat besar apabila diberitahu kereta jenis Toyota Prius di Singapura berharga sebanyak USD154,000 berbanding tekaannya iaitu USD50,000.
Malah Diesel sempat berjenaka dengan mengatakan jangan membeli kereta di Singapura jika anda mahu menjadi warganegara yang bijak.
Nyata, harga kereta di negara republik itu tersangat tinggi kerana kerajaannya mahu penduduk di sana kurang membeli kereta untuk mengelakkan masalah kesesakkan jalan raya dan trafik di negara tersebut.
Apa-apa pun layan dulu video aksi spontan pelakon-pelakon hebat ini
"The moral of the story, don't buy cars from Singapore" (Van Diesel, 2013)


1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Video tak wujud...

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink