Home » , , , , , , , , » Sharifah Sakinah, Zip Seluar Terbuka Sempena Birthday (Video)

Sharifah Sakinah, Zip Seluar Terbuka Sempena Birthday (Video)

Sharifah Sakinah, Zip Seluar Terbuka Sempena Birthday

 Zip Seluar Terbuka 

Sharifah Sakinah, Zip Seluar Terbuka Sempena Birthday

Kali ini dia tampil dengan video Keek terbarunya, di mana memperlihatkan zip seluar Sakinah terbuka sambil dia mengomel mengenai tabiat sesetengah manusia yang suka memperbesar-besarkan isu yang dianggap remeh.
Berkemungkinan besar Sakinah merujuk kepada kontroversi video-videonya sebelum ini.

Apapun selamat ulang tahun ke 24 diucaokan kepada Sharifah Sakinah
kami tahu awak memang gila-gila tetapi cubalah berpada-pada dalam berkongsi video kepada para peminat kerana tidak semua orang yang menyukai apa yang kita buat dan lakukan.

Semaikanlah Sifat malu kewanitaan tu sikit,,Jangan jadi tak malu 0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink