Home » , , , , , , » WTF! Ke$ha minum air kencing Sendiri (Video)

WTF! Ke$ha minum air kencing Sendiri (Video)

WTF! Ke$ha minum air kencing SendiriWTF! Ke$ha minum air kencing Sendiri


Ke$ha 'drinks her own urine'


Los Angeles: Bintang pop pelik, Ke$ha didakwa meminum air kencingnya sendiri dalam klip video dari siri realiti televisyen saluran MTV, My Crazy Beautiful Life.

Dalam rakaman itu, teman karib Ke$ha, Savannah, bercerita mengenai ibunya yang mengembara dengan seorang wanita yang meminum air kencing setiap hari.

Ke$ha ketika itu menaiki sebuah kereta bersama rakannya bertanya: “Tidakkah itu baik untuk anda?” Dia kemudian secara terbuka menyatakan kesanggupannya meminum air kencing sendiri. Pengakuan itu disambut dengan jeritan penumpang kenderaan itu dan rakaman kamera terhenti seketika.

Savannah kemudian berkata: “Tidak bolehkan kamu tunggu sehingga kami keluar?” Ke$ha kemudian dilihat memegang botol air dengan bahagian atasnya dipotong dan berisi sedikit cecair. - AP Penyanyi itu kemudian menghirup air berkenaan sambil rakannya jelas berasa mual. 

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink