Home » , , , , , » Erma Fatima Komen Perangai Gila Sharifah Sakinah (Video)

Erma Fatima Komen Perangai Gila Sharifah Sakinah (Video)

 Erma Fatima Komen Perangai Gila Sharifah Sakinah Erma Fatima Komen Perangai Gila Sharifah SakinahUmum mengetahui Sharifah Sakinah yang berkepala gila-gila ini telah digossipkan dengan anak pelakon popular Erma Fatima. Sakinah yang berada disebelah Erma juga mengakui perkara tersebut tanpa berselindung.

“Saya akui kami sedang bercinta dan hubungan kami sudah bermula sejak tahun lepas lagi. Buat masa sekarang, biarlah kami just go with the flow,” ujar Sharifah Sakinah.

Bila wartawan mengajukan soalan adakah dia serius dalam perhubungan ini kerana dia lebih dikenali dengan sikap yang suka bermain-main dalam pelbagai hal, jawab Sakinah;

“Saya bila berkawan memang tidak suka main-main. Saya akan berikan sepenuh komitmen. Cuma, kali ini kisah cinta saya mendapat perhatian disebabkan saya berkawan dengan anak Erma Fatima” Jelas Sakinah lagi.

Video Erma Fatima Komen Tentang Sharifah Sakinah | Umum mengetahui Sharifah Sakinah yang berkepala gila-gila digossipkan sedang di lambung ombak kasih dengan anak pelakon popular Erma Fatima. Sakinah mengakui perkara tersebut tanpa berselindung.

Dibawah pula adalah video komen Erma Fatima yang dilihat seperti telah mengetahui percintaan anaknya dengan Sharifah Sakinah. Video ini dirakam oleh Micheal Ang serta dimuatnaik menerusii akaun Keeknya.0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink