Home » , , , , » Ashraf Muslim Enggan Komen Isu Kahwin Dua

Ashraf Muslim Enggan Komen Isu Kahwin Dua

Ashraf Muslim Enggan Komen Isu Kahwin Dua


Ashraf Muslim Enggan Komen Isu Kahwin Dua
Peminat hiburan di forum Cari baru baru ini kecoh dengan satu dakwaan bahawa Ashraf Muslim ada berkunjung ke mahkamah syariah ini untuk membuat permohonan berkahwin dua dengan izin isteri pertama.
Gosip tersebut juga menyatakan yang Ashraf Muslim mengambil keputusan untuk berkahwin lain kerana beliau tidak mempunyai zuriat sehingga ke hari ini bersama isteri, Noor Dayana.
Bercakap kepada Kosmo! hari ini, Ashraf Muslim mengakui ada berkunjung ke mahkamah syariah tetapi enggan mengulas lanjut tentang motif atau tujuan beliau berbuat demikian.
Namun, Ashraf Muslim tidak menafikan yang rumahtangga beliau bersama Noor Dayana kini mempunyai isu tetapi tetap menepis untuk menjawab dakwaan yang beliau ingin berkahwin lain.
“Saya tidak perlu cakap — memang ada isu tetapi saya tidak boleh cerita sekarang,” ujar Ashraf Muslim ringkas.

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink