Home » , , , , , » Apa Dah Jadi Dengan Statistik Blog Harini

Apa Dah Jadi Dengan Statistik Blog Harini



Pagi tadi aku buka blog ni ok lagi ,,
memang ada baca juga blogger lain post di blog mereka berikutan statistik blog diorang harini,
tapi aku buat tak tahu lagi,,

lepastu aku login sekali lagi blog aku ni tengok-tengok apesal sikit sangat pageview aku sebelum ni...


statistik blog aku yang sebelumni 1juta lebih pagewiew hanya tinggal 100 lebih ja harini..

banyak hairan woo

tungggu saja lah lepasni jadi macamana....



Sebelum tu,
anda dah tukar ke belum?
kalau belum jum lah tukar.. klik=sini

1 ulasan:

[PCL] berkata...

Yelah...page views brjuta tinggal ratusan jer..knp.ea?

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink