Home » , , , , , » Cool tandas dalam Kereta berfaedah ketika kecemasan

Cool tandas dalam Kereta berfaedah ketika kecemasan



Tandas kecemasan tang dimuatkan di tempat duduk kereta amat sesuat dipraktikkan di dalam kereta anda ketika waktu kecemasan untuk membuang air,tambah-tambah lagi ketika kesesakan lalu lintas.inilah altenatif yang paling berkesan sekali,

almaklumlah sejak pemasangan kamera AES ni dah tak boleh bawak laju ketika keadaan yang sangat terdesak untuk membuang air..





2 ulasan:

Seroja Tiara berkata...

unik gak kan??hehe

Azizul Hakim berkata...

DIY try lah buat

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink