Home » , , , » i Phone 5 Vs Samsung Galaxy S3 Apabila Dikisarkan

i Phone 5 Vs Samsung Galaxy S3 Apabila DikisarkanRamai orang membandingkan spesifikasi dan ciri-ciri yang terdapat pada samsung galaxy s3 dan i phone 5.

Namun ternyata samsung galaxy s3 mempunyai ciri-ciri yang unik dan mesra pengguna serta lebih berkualiti

Kali ini jom kita lihat diantara struktur binaan badan samsung galaxy s3 dan iphone 5 yang manakah labih tahan dan kuat..

jom kita lihat video ini . ternyata iphone 5 lebih mudah untuk hancur

KLIK=SINI


0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink