Home » , , , , » Kereta Diubahsuai Menjadi Akuarium,Cool!!

Kereta Diubahsuai Menjadi Akuarium,Cool!!

Siam Ocean World, sebuah pusat perlancongan di Siam Paragon, Bangkok, memamerkan sebuah karya yang unik. Pusat perbelanjaan ini memamerkan sebuah akuriam namum bukan seperti akuarium biasa. Akuarium ini dibuat dari sebuah kereta. 

kereta ini diisi penuh dengan air dan puluhan ikan hiasan. unutk memastikan agar pintu kereta ini tetap tertutup rapat, pintu kereta ini di gam rapat. Selain mencegah dari air  keluar, ini bagi mengelakkan orang awam  membuka pintu kereta ini.

Ingin Ubahsuai Kereta Anda dengan Percuma?? KLIK=SINI
2 ulasan:

CekbOlat-bOlat berkata...

gile hebattt !

Azizul Hakim berkata...

try la buat kt kereta awk

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink