Home » , , , , , » Cikgu Terhantar Gambar Telanjangnya kepada murid Dalam Kelas

Cikgu Terhantar Gambar Telanjangnya kepada murid Dalam Kelas


how the iPad might look after a teacher accidentally synched her private snaps


Seorang Guru tidak sengaja menghantar gambar buah dada dan foto separuh bogelnya kepada murid-murid didalam kelas.


Semasa murid-murid bermain ipad ketika sesi pembelajaran tiba-tiba gambar separuh bogel guru mereka terpampang keluar pada skrin,

guru itu dipercayai tidak sengaja menghantar gambar tersebut kerana,i phone miliknya tiba-tiba Synchronization dengan ipad pada muridnya itu sehingga menghantar gambar aksi nakal beliau.

empat orang murid sedang bermain game didalam ipad telah mengklik folder yang baru sampai melalui proses Synchronization yang mempunyai gambar guru tersebut,

Sekarang MEREKA telah digantung dan diancam dengan pengusiran dari Highland Middle School di Anderson, Indiana, Amerika Syarikat.

ibu bapa mereka yang marah dan mendesak untuk menghukum palajar yang menekan butang folder tersebut.

Salah seorang  daripada muridyang digantung,  Joshua Troutt 13 tahun, memberitahu stesen TV tempatan imej dada kosong gurunya muncul di skrin secara tidak disangka-sangka apabila rakan sekelas beliau menekan butang.


Beliau berkata: "Gambar yang menunukkan foto telanjang gurunya itu Ia bukan salah kami bahawa dia mempunyai gambar di sana..


"Kami tidak boleh berbuat apa-apa untuk tidak melihat ia,dan ia hanya muncul apabila dia menekan butang.

"Ia adalah kesalahan guru tersebut  bahawa dia mempunyai gambar di sana.Dan menekan butang synced di sana"


pengurusan sekolah berkata mereka telah mengambil tindakan terhadap guru tersebut, tetapi enggan menyatakan apakah tindakan, Dan dia masih merupakan ahli kakitangan sekolah.

2 ulasan:

amranaiman berkata...

untung nya pelajar tu. cikgu tu la salah :P

Azizul Hakim berkata...

nasib baik pelajar tu 13 tahun,,,kalau 23 tahun..hehe

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink