Video Ikan Lumba-Lumba Berlegar Dibawah Jambatan Pulau Pinang



Gempar,Kawanan ikan lumba-lumba berlegar dibawah jambatan pulau pinang

Warga Pulau Pinang gembira dengan kepulangan kawanan ikan lumba-lumba ke perairan pulau tersebut untuk kali pertama sejak 20 tahun lalu.

,sekumpulan ikan lumba-lumba kembali bermain-main di perairan berhampiran tapak projek jambatan kedua Pulau Pinang yang sedang dalam proses pembinaan.

Dianggarkan terdapat lebih dari 20 ekor ikan dari spesis tersebut sedang berada di perairan Pulau Pinang ketika ini.


ada yang menyatakan bahawa ikan lumba-lumba ini kembali kerana keadaan air laut pulau pinang yang bersih.

Kemungkinan ikan-ikan ini juga berminat dengan corak pemerintahan yang adil dan saksama serta bersih yang ditunaikan oleh pimpinan di pulau pinang,,,hehe

Kawasan Tempat aku Memancing ni,,,sekitar jabatan kedua tu ada banyak sangkar projek ternakan ikan sangkar,,Area tu lah aku selalu memancing ikan..

Harap-harap aku balik kampung raya haji nanti dapat tengok ikan lumba-lumba real depan mata..tak perlu pergi Australia,,hehe

Sebelum tu Anda DahTukar atau Belum?
Kalau belum tukar KLIK=sini


2 ulasan:

Mrs. Amad berkata...

setuju yg ikan lumba2 tu suke dgn pemerintahan baru penang!!

Azizul Hakim berkata...

yaa..sokong sangat2

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink