Gambar Perkahwinan Datuk Lee Chong Wei Dan Wong Mew Choo

Gambar Pra Perkahwinan Datuk Lee Chong Wei Dan Wong Mew Choo 


Gambar Pra Perkahwinan pemain Badminton no satu Malaysia Datauk Lee Chong Wei Dan Wong Mew Choo.

Untuk pengetahuan majlis perkahwinan beliau bersama Wong Mei Choo akan diadakan pada 9 November dan 10 November di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur. Difahamkan, lebih 1000 jemputan VIP antaranya Yang di-Pertuan Agong Tuanku Abdul Halim Mu’adzam Shah dan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak bakal meraikan perkahwinan Lee Chong Wei dan Wong Mei Choo ini.
Selain daripada topik perkahwinan, perseorangan utama negara,

 Datuk Lee Chong Wei meraikan hari jadinya yang ke-30, semalam turut merangkul kejuaraan Terbuka Denmark 2012 Siri Super Dunia Persekutuan Badminton Dunia (BWF)
0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink