Home » , , , , , , , , , » Ustaz Azhar Idrus - Hukum Menang PRU Guna Pengundi HANTU

Ustaz Azhar Idrus - Hukum Menang PRU Guna Pengundi HANTU

Ustaz Azhar Idrus - Hukum Menang PRU Guna Pengundi HANTU
Ustaz Azhar Idrus - Hukum Menang PRU Guna Pengundi HANTU

apakah penerangan diberikan oleh Ustaz Azhar Idrus Menenai menang PRU Menggunakan taktik tipu danpengundi Hantu?

=PENGUNDI HANTU BERJAYA DITANGKAP PRU-13 ( GAMBAR DAN VIDEO)


a) Begitu banyak kes pengundi hantu yang berjaya dibongkar.

b) Dakwat kekal yang dijanjikan langsung TIDAK KEKAL! Padahal berjuta2 habis untuk beli.

c) Keputusan hanya diumum jam 1 pagi iaitu paling lambat dalam sejarah Malaysia!

d) Setelah DSAI umum PR menang banyak negeri, serta merta banyak pusat kiraan tiba2 blackout dan secara tiba2 undi BN naik mendadak.

e) Berjaya dibongkar apabila 3 peti undi disorok di parlimen Putrajaya.

f) Pada pukul 11pm masih ada peti undi cuba dibawa masuk ke tempat pengundian padahal pusat mengundi ditutup pada pkul 5pm. Adakah tempoh 3 jam tidak cukup untuk proses kira undi di buat ?

g) Negeri Perlis, Terengganu, Perak dan Negeri Sembilan semua BN menang majoriti mudah. Untuk pengetahuan, negeri2 tersebut antara diumum DSAI telah dimenangi PR dan negeri2 tersebutlah yang tiba2 mengalami blackout!!

i) Ada pengundi hantu berjaya ditangkap kerana berjaya mengundi 2 kali

j) Kertas undi yang dibawa dari luar oleh petugas SPR!! berjaya di tangkap sedangkan adalah mustahil kertas undi boleh berada diluar dan ia satu kesalahan yang besar!
#Jadi tuan/puan nilailah sendiri apa yang terjadi pada PRU kali ni. Kalau faktor2 diatas tidak berlaku, kita sama sekali tidak akan bantah keputusan PRU kali ini. Semoga kita jangan berhenti untuk menegakkan kebenaran dan menjatuhkan penipuan!!
Perjuangan era anak muda baru bermula..


0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink