Home » , , , , , » ADIRA NAFI BERTUDUNG, DAKWA FB KENA HACK

ADIRA NAFI BERTUDUNG, DAKWA FB KENA HACK

ADIRA NAFI BERTUDUNG, DAKWA FB KENA HACKADIRA NAFI BERTUDUNG, DAKWA FB KENA HACK


ADIRA AF KINI LEBIH CANTIK IMEJ BERTUDUNGBeberapa hari ini tersebar di Facebook khabar angin yang mengatakan Adira AF kini sudah berhijrah dan telah mengambil keputusan untuk kekal bertudung selepas mengalami satu mimpi yang menginsafkan.

Ramai yang mengongsikan kembali tulisan di Facebook Adira tersebut kerana menyambut baik ‘keputusan’ oleh penyanyi kesayangan mereka itu.

Namun hari ini Adira menafikan semua khabar angin tersebut.

“Untuk makluman semua, akaun Facebook saya telah pun digodam. Ini adalah kali kedua akaun saya Facebook saya digodam & kali ini saya tidak dapat menggunakannya lagi”

“Sejak akaun Facebook tersebut digodam, macam-macam kenyataan yang keluar di situ, termasuklah kenyataan yang kononnya saya telah pun berhijrah serta berhijab (bertudung),” jelas Adira kepada Murai.

“Isu tersebut timbul setelah mereka melihat saya bertudung sewaktu menghadiri kelas agama Usrah Fitrah. Memang betul saya telah bertudung sewaktu menghadiri kelas agama tersebut”

Adira turut menyebut yang belum belum berfikir untuk berhijrah tetapi tidak menolak kemungkinan di’satu masa nanti selain meminta semua mendoakan yang terbaik buat diri beliau.

SUMBER

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink