Home » , , , , , , » Awas! Awek Di Luar Jangan Sampai Gambar Anda Pula Yang Dibogel dan Ditelanjangkan Selepas Ini

Awas! Awek Di Luar Jangan Sampai Gambar Anda Pula Yang Dibogel dan Ditelanjangkan Selepas Ini

Awas! Awek Di Luar Jangan sana Sampai Gambar Anda Pula Yang Dibogel dan Ditelanjangkan Selepas Ini.

Berita Ini cukup panas,berita mengenai perisian yang membolehkan gambar Diedit photoshop Sehingga menampakkan Badan..Gambar awek yang lengkap berbaju boleh diedit photoshop menjadi telanjang dan bogel dengan begitu mudah..tambah-tambah lagi yang memakai baju bewarna cerah..lagi lah senang..

Jadi diingatkan kepada Awek-awek diluar sana janganlah mengupload gambar yang mudah untuk diedit..jangan sampai anda dibogelkan pula..malu woo..

KLIKlah =Sini

berhati-hati lah..

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink