Home » , , , , , , » Facebook Facedrink Air minuman tenaga Dari tema Facebook

Facebook Facedrink Air minuman tenaga Dari tema FacebookLetih Manghadap Komputer?
letih Menghadap Facebook seharian?
Minumlah Facedrink,iar khas yang dikeluarkan oleh Facebook sendiri,
cubalah hari ini pasti nak lagi,


Minuman bernama ‘Facedrink’ dilancarkan dengan janji memberi Anda ‘rasa persahabatan’ dan tambahan ‘tenaga sosial’. Minuman 75ml ini nampaknya dirancang sedemikian rupa agar menyerupai laman sosial itu, bahkan terdapat perkataan ‘Add as friend’.

Minuman tenaga dengan rasa buahan tropikal ini dikatakan mampu meningkatkan fokus mental anda,Facedrink LCC iaitu permbuat air tersebut menyatakan minuman ini hanya memiliki tiga kalori dan tak menggunakan gula melainkan taurine seperti dikutip DM.

Selain tema warna biru dan putih yang sudah menjadi ciri khas Facebook, p Tapi tampaknya saat ini marketing boleh menjual apa saja, mungkin tidak akan terlalu lama, sampai Facebook mengetahui dan memberikan hukuman untuk menghilangkan produk tersebut dari pengeluaran.

Klik=SIni

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink